top of page

В Ірпені водій врізався у заклад вуличної їжі, а потім втік з місця ДТП (ВІДЕО)

Вчора, 12.05, близько 06:30 год. на площі Антонова в Ірпені сталася дорожньо-транспортна пригода – водій автомобіля «Тойота» рухаючися на високій швидкості не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з МАФом біля підземного пішохідного переходу.

На щастя, обійшлося без постраждалих – в зазвичай людному місці біля вокзалу, в ту ранкову годину поруч людей не було. Водій «протаранив» кіоск стріт-фуду та декоративну огорожу ще одного закладу, значно пошкодивши їх та передню частину свого автомобіля. В подальшому водій-винуватець втік з місця ДТП. Порушника було оперативно знайдено по «гарячих слідах» і затримано працівниками поліції.


Закликаємо водіїв сумлінно дотримуватися правил дорожнього руху, швидкісного режиму, слідкувати за дорожніми знаками, звертати увагу на штучні дорожні нерівності та сідати за кермо лише тверезим! Пам'ятайте, що на вас та інших учасників дорожнього руху чекають вдома.


Телефони цілодобової «гарячої лінії» Муніципальної варти Ірпінської міської ради: 📱 (073) 070-05-57, (068) 379-92-27 (+ Telegram, Viber, WhatsApp, Signal), 📞 (04597) 60-400.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page